Reklama
Späť na článok
Potrebujete sa zohriať? PANÍR KARÍ S TEKVICOU je skvelé jedlo na večeru
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Namiešajte si zdravé CVIKLOVÉ PESTO: Vyčarujete s ním aj RÝCHLY OBED!
Najlepšie KAŠE NA RAŇAJKY: Skvelo naštartujú váš deň!
Ktorá polievka je najlepšia na imunitu a ktorú uvaríte do 10 minút?
Schudnite! Pomôže vám s tým OLEJ Z OBYČAJNÝCH SEMIENOK
MAGICKÉ TORTY: Všetko pre milovníkov HARRYHO POTTERA!
STARŠÍ CHLIEB môže byť krásne chrumkavý: Iný nebudete chcieť!
Jedlo PROTI CHOLESTEROLU: Nebolí, no zabíja najviac Slovákov, takto s ním zatočte!