Reklama
Späť na článok
Polievka z pečenej zeleniny a cícera: Ochráni vás pred virózou
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Jesenný KIŠ ako sa patrí: S tekvicou, hruškou a slaninou. Mňam!
Nedeľná POLIEVKA: Zeleninová s PEČEŇOVÝMI KNEDLIČKAMI bude chutiť každému
JOGURT dodá jedlu lahodnú chuť: Skvelý je v polievke, s kurčaťom i v sladkom chlebíku
Lahodná polievka z PEČENÝCH PARADAJOK! Na stole ju máte do hodiny
Víkendová POLIEVKA: Bude u vás FAZUĽOVÁ, KELOVÁ, či DRŽKOVÁ? Máme pre vás naj RECEPTY
Jesenné PEČIENKY hotové do pol hodiny: KURACIE s hroznom alebo HOVÄDZIE so slaninou a figami?
Fantastická POLIEVKA Z PEČENÝCH PARADAJOK: Na rozlúčku s letom
Jedlo PROTI CUKROVKE 3. diel: Cviklová polievka z prevratnej diéty biochemičky Zuzky UZDRAVUJE