Reklama
Späť na článok
PIZZA od profíkov: Vyskúšajte ich fígle!
Reklama
Reklama
Autori článku
Mária Abrahámová
redaktorka magazínu Dobré jedloDobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Katarína Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloMiluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Dobroslava Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloŤažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Súvisiace články
Bylinková, diétna, ZEMIAKOVÁ pizza iba s dvoma druhmi syra
Pizza s feniklom: Takúto voňavú vám žiadna pizzerka nepripraví
Karfiolový steak, pizza, ryža i špagety. A ďalších iks nápadov z tejto zeleniny
Robievate pizzu? Tak dnes si urobte plnené pizzové guľky
Hrnčeková pizza bez kysnutia: Je božská a máte ju hotovú za 15 minút! (RECEPT)
Zvládnete to aj doma: PIZZA so špargľou a ricottou