Logo
Reklama

PIZZA od profíkov: Vyskúšajte ich fígle!

TOSKÁNSKA OMÁČKA Z PEČENÝCH PARADAJOK

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dobrých rád, ako ju upiecť doma, aby chrumkala a la pizzeria, nie je nikdy dosť. Súhlasíte? Naši známi šéfkuchári a blogeri sa spoliehajú na tieto fígle. Vyskúšajte všetky.

Diskusia

(0)

Autori článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás