Reklama
Späť na článok
Parádne maškrty na Silvestra: Vyskúšajte OPITÉ DEZERTY! Alkohol im dodá šmrnc
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Chrumkanie na Silvestra: Vyskúšajte RECEPT NA ZEMIAKOVÉ TYČINKY! Nikto im neodolá
Bezlepkové VIANOČNÉ KOLÁČIKY: Budú chutiť nielen celiatikom!
Vianočné Pečie celé Slovensko: Upečte si s celebritami tento SUPER RECEPT
Rozprávkové ORIEŠKY patria k Vianociam: Recepty na ORECHOVÉ GRILÁŽKY, PUSINKY, KOŠÍČKY AJ REZY
Kvetka Horváthová vypeká na sviatky ako strela! Vyskúšajte jej RECEPTY
Silvestrovské PRESTIERANIE: Rozlúčte sa so starým rokom VO VEĽKOM ŠTÝLE!
Všetky RECEPTY NA VIANOČNÉ PEČENIE pekne spolu: Vyberajte z našich najlepších
Domáce BONBÓNY: Recepty na nebíčko BEZ PEČENIA! Potešia aj ako vianočný darček
Top RECEPTY NA ROŽTEKY: Nepečené, parížske, klasické aj tekvicové! Takto chutia VIANOCE
Nepečené sviatočné DEZERTY Z KOŠÍČKOV: Ešte lepšie, než ŠUHAJDY!
Monike Hilmerovej PRASKLI NERVY pri vianočnom pečení! Ako to dopadlo?