Reklama
Späť na článok
PANNA COTTA stojí v cukrárni MAJLAND a pritom TAKTO RAZ-DVA si ju viete spraviť doma
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Pijete kávu NALAČNO? Pozite, prečo to nie je dobrý nápad!
Luxemburský KOLÁČ je hviezda SLIVKOVEJ SEZÓNY. Jednoducho mňam!
Nasušte si septembrové OVOCIE na zimu: Ktoré ODRODY sú na to vhodné?
Kvetka Horváthová má LUXUSNÚ KUCHYŇU: Dali by ste si TAKÉ skrinky aj vy?
Oslava o akej deti ani nesnívajú: Plačkovej syn Dion dostal k 1. narodeninám takúto TORTU
Recept na LENIVÉ RAŇAJKY: Makové LIEVANČEKY s citrónovým krémom sú pôžitkársky skvost
Už neviete, čo s cuketou? Upečte CUKETOVÝ PERNÍK! Ani ju tam neucítite
Cukrárka mení TART na umelecké dielo: Z týchto koláčov nespustíte oči!
TOTO svojim deťom ani NEUKAZUJTE! Nebudete stíhať krájať ovocie!