Reklama
Späť na článok
Nestrácajte čas varením večere: Tieto KOLÁČE s CVIKLOU A GORGONZOLOU máte hotové za pár minút!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Recept na rozkošný SLANINOVÝ STROMČEK: Hostia sa oň doslova POTRHAJÚ!
Chutné QUESADILLY na VEČERU: S červenou šošovicou a avokádovým dipom ich zhltnete!
Recept na CIBUĽOVÝ SIRUP: Nič lepšie PROTI KAŠĽU neexistuje!
Perfektné RECEPTY NA RYBIE POLIEVKY: Máte radšej maďarské HALÁSZLÉ alebo z KAPRA?
Vyrobte si v kuchyni efektné VIANOČNÉ OZDOBY z citrusov: Rozvoňajú vám domov!
Fantastická NEDEĽNÁ POLIEVKA: Kelová s klobásou a fazuľami je MŇAM!
Super RECEPT na domáce RYBIE PRSTY: Na kupované už ani nepomyslíte!