Reklama
Späť na článok
Nealkoholický JABLKOVÝ PUNČ bude hitom tejto zimy! Mňam, to je pochúťka...
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Cibuľa, med alebo bylinky? Odborníčka vie, čo najlepšie VYLIEČI KAŠEĽ
Je čas pripraviť domáci KÁVOVÝ LIKÉR: Nech môžete cuckať celý advent!
KVÍZ Viete, ktorá bylinka je dobrá pri bolesti hlavy, pri kašli a ktorá pri horúčke?
Najlepšie MEDOVNÍČKY s 9 mesačnou zárukou od Jožky Zaukolcovej: Padli sme z nich na zadok!