Reklama
Späť na článok
Naučíme vás upiecť najlepší RYŽOVÝ NÁKYP, aký ste kedy jedli: Šťavnatý a výborný!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Lievance s kávovým mocha sirupom vám urobia krásne ráno!
Filipov vegánsky PUDING je dokonalá lahôdka: Zachutí všetkým!
Víkendový KOLÁČIK ku kávičke: Vyskúšajte RECEPT na STRÚHANÝ TVAROHOVÝ! Neostane ani omrvinka
DOMÁCE ŠAMROLE: Rozsýpajú sa v ústach. A tá nadýchaná pena!
Lahodný MEDOVÝ KRÉMEŠ s nadýchaným vanilkovým krémom: Overený RECEPT vás nesklame!