Reklama
Späť na článok
Kúpili ste na sviatky ANANÁS? Šupnite ho do KARÍ RYŽE S MORČACINOU
Reklama
Reklama
Autor článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Chrumkanie na Silvestra: Vyskúšajte RECEPT NA ZEMIAKOVÉ TYČINKY! Nikto im neodolá
Štedrá VEČERA: S našimi RECEPTAMI všetko pripravíte raz-dva!
Vianočné PRESTIERANIE: Aj váš stôl môže mať čarovnú atmosféru: Stačí drobný detail!
Parádne maškrty na Silvestra: Vyskúšajte OPITÉ DEZERTY! Alkohol im dodá šmrnc
Kvetka Horváthová vypeká na sviatky ako strela! Vyskúšajte jej RECEPTY
Silvestrovské PRESTIERANIE: Rozlúčte sa so starým rokom VO VEĽKOM ŠTÝLE!
Najlepšie RECEPTY na ZEMIAKOVÝ ŠALÁT: Ktorý z nich bude kraľovať vašim sviatkom?
Domáce BONBÓNY: Recepty na nebíčko BEZ PEČENIA! Potešia aj ako vianočný darček
Monike Hilmerovej PRASKLI NERVY pri vianočnom pečení! Ako to dopadlo?
Nepečené sviatočné DEZERTY Z KOŠÍČKOV: Ešte lepšie, než ŠUHAJDY!