Reklama
Späť na článok
Koláčik na babie leto: Pošírované hrušky na ňom žiaria ako kvetiny! RECEPT
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Lepší nepečený dezert ste ešte nejedli! Tento recept na slivkové tiramisu bude hit jesene
Naučíme vás upiecť tortu s výnimočnou príchuťou: MANGOVÁ S MLIEČNOU RYŽOU ohúri každého
Chutný recept na ovocný koláčik s džemom a orieškami si obľúbite: To je pochúťka!
Kristína Tormová má výborný RECEPT na bleskový jesenný dezert: To musíte vyskúšať!