Reklama
Späť na článok
Jesenná ŽEMĽOVKA S HRUŠKAMI: Vanilkový krém jej dodá šmrc!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Čo s FIGAMI? Šupnite ich do týchto SLADKÝCH I SLANÝCH RECEPTOV
JablkoBRANIE je v plnom prúde: Poďte s nami piecť neobyčajné JABLKOVÉ DEZERTY
Takúto ŠTRÚDĽU ste ešte nejedli! TEKVICOVÁ S JABLKAMI: Ide do nej aj pivo
Tvarohový NÁKYP Z BRIOŠIEK s figami: Upečte si fantastický DEZERT NA VÍKEND
Skvelý HRUŠKOVÝ KOLÁČ s lieskovými orieškami: Takto chutí jeseň!
Videli ste už krajší JABLKOVÝ KOLÁČ? S tvarohovým KRÉMOM je mimoriadne lahodný
Orechový KOLÁČ S FIGAMI: Úžasná MEDOVÁ ŠĽAHAČKA z neho robí gurmánsky zákusok