Reklama
Späť na článok
Jarné RAŇAJKY S CESNAKOM A BRYNDZOU: Nečakane chutná kombinácia
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Krémová POLIEVKA z mladej cibuľky a bryndze: Mňam, vylížete tanier!
Vyrobte si DOMÁCU BRYNDZU: Recept priamo z vychyteného salaša!
Lacné a FANTASTICKÉ ŠÚĽKY s bryndzou: Legendárny RECEPT tety Palušky z Liptova!
Zdravá jarná polievočka: Uvarte si s nami KARFIOLOVÝ KRÉM S BRYNDZOU
Dokonalý JARNÝ OBED: Recept na MORČACIE rolky so ŠPARGĽOU A BRYNDZOU
BRYNDZOVÉ HALUŠKY podľa Kataríny Nádaskej: Takto ich zrejme nepoznáte