Reklama
Späť na článok
Jablkový KOLÁČIK lepší, než PITÉ! Jablkovo-pudingový REZ si obľúbite
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Potrebujete minúť FIGY? Uvarte JABLKOVO-FIGOVÉ ČATNÍ
JablkoBRANIE je v plnom prúde: Poďte s nami piecť neobyčajné JABLKOVÉ DEZERTY
Upečte ALMÁS PITÉ: Šťavnatý jablkový koláč podľa Petry Tóthovej
Takúto ŠTRÚDĽU ste ešte nejedli! TEKVICOVÁ S JABLKAMI: Ide do nej aj pivo
Dezert takmer bez práce: Luxusný jablkový CRUMBLE s hruškami
Tá NAJŠŤAVNATEJŠIA HRNČEKOVÁ jablková BÁBOVKA? Toto je skvelý recept!
Videli ste už krajší JABLKOVÝ KOLÁČ? S tvarohovým KRÉMOM je mimoriadne lahodný
Chrumkavé lístkové cesto a horúce jabĺčka! Tieto JABLKOVÉ TAŠTIČKY budete milovať