Reklama
Späť na článok
Ide vám na chuť TRADIČNÁ HUSPENINA? Teraz je jej čas! Uvarte ju podľa šéfkuchára
Reklama
Reklama
Autor článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Fašiangy sú tu! Poďte si s nami vysmažiť TRADIČNÉ FÁNKY
Januárový DETOX S BYLINKAMI: Tieto 4 sú povinná jazda
Marianna Ďurianová miluje FAŠIANGOVÉ ŠIŠKY: Recept jej mamy je výborný!
Naučíme vás robiť LIKÉROVÉ ŠPICE: Takto sa určite podaria!
Potrebujete sa zohriať? PANÍR KARÍ S TEKVICOU je skvelé jedlo na večeru
Výživná POLIEVKA na marocký spôsob dnes padne vhod! Recept aj pre vegánov
Slané POHOSTENIE pre návštevu: Tieto JEDNODUCHÉ RECEPTY ohúria každého
Hrejivá POLIEVKA S KLOBÁSKOU A CHRENOM: Poriadne vám zakúri v bruchu
Dokonalé zimné jedlo PEČENÉ ZEMIAKY: Vylepšite ich chutnými plnkami!
Med nad zlato! Rýchle RECEPTY na DEZERTY S MEDOM budete robiť dookola