Reklama
Späť na článok
Francúzske koláčiky CHOUX: Tento RECEPT prekoná aj ten z Pečie celé Slovensko!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
PETRA TÓTHOVÁ pečie originálne VIANOČNÉ KOLÁČE: Máme recepty!
Vianočné KOLÁČIKY Z FORMIČIEK: Tradičné RECEPTY na medvedie labky, madlenky, oriešky, aj úliky
Domáci ADVENTNÝ VENIEC si môžete upiecť aj z medovníkov: Aha, aká to vie byť krása!
Vyrobte si v kuchyni efektné VIANOČNÉ OZDOBY z citrusov: Rozvoňajú vám domov!
Upečte taliansky KOLÁČ STAREJ MAMY podľa tradičného RECEPTU: Torta DELLA NONNA je božská!
Tieto RECEPTY sa vám postarajú o BIELE VIANOCE: Pavlovka, rafaelo roláda, amaretti, zázvorníky
Najlepšie MAKOVÉ KOLÁČIKY vám spríjemnia sviatky: Perfektné RECEPTY od cukrárky