Reklama
Späť na článok
Fašiangy sú tu! Poďte si s nami vysmažiť TRADIČNÉ FÁNKY
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Januárový DETOX S BYLINKAMI: Tieto 4 sú povinná jazda
Marianna Ďurianová miluje FAŠIANGOVÉ ŠIŠKY: Recept jej mamy je výborný!
Naučíme vás robiť LIKÉROVÉ ŠPICE: Takto sa určite podaria!
Rýchly FIT DEZERT: Mrkvové SUŠIENKY s lahodným KRÉMOM upečiete bleskovo a zjete ešte rýchlejšie
Schudnite! Pomôže vám s tým OLEJ Z OBYČAJNÝCH SEMIENOK
Ach, zase DETI VYMÝŠĽAJÚ PRI JEDLE? Naservírujte im ho TAKTO HRAVO a ostanú prázdne taniere!
Slané POHOSTENIE pre návštevu: Tieto JEDNODUCHÉ RECEPTY ohúria každého
Kvetka Horváthová nezaháľa V KUCHYNI ani medzi sviatkami! S veľkým úspechom vyskúšala upiecť...
Torta pre ČOKOHOLIKOV: Recept na DIÓS TORTU od cukrárky Veroniky si poriadne odložte!
Med nad zlato! Rýchle RECEPTY na DEZERTY S MEDOM budete robiť dookola
Gurmánske sviatky celebrít: Takto hodovali známe tváre cez prázdniny