Reklama
Späť na článok
Fantastické JABLKOVÉ ROŽTEKY: Potešia oko i maškrtný jazýček!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Ryžový NÁKYP aký si pamätáte z detstva: Dokonalý RECEPT ako od mamičky
VOŇAVÁ BÁBOVKA na raňajky: Bez lepku, oriešková aj hrnčeková z acidka
Tento LIATY MEDOVNÍK môžete pripraviť 4x inak: Úžasne variabilný a JEDNODUCHÝ KOLÁČ
Parádny HRUŠKOVÝ KOLÁČIK pre histaminikov: Zamilujú si ho ale všetci!
Slávne SVADOBNÉ KOLÁČIKY: S FOTOPOSTUPOM ich upečiete špičkovo ako gazdinky zo Záhoria!
DOMÁCE LÍSTKOVÉ CESTO: Keď ho ochutnáte, v obchode už polotovar nikdy nekúpite
Dokonalý jesenný dezert: Lahodné GAŠTANOVÉ CHEESECAKY budete milovať!
Čokoládové SUFLÉ: Rýchly DEZERT chutí ako z nebies. Padnete z neho na zadok!
Upečte si DOMA GAŠTANY ako z trhu: Takto sa vám naozaj podaria
JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA S PUDINGOM: Upečte ju podľa úspešnej spisovateľky!