Reklama
Späť na článok
Doprajte si cez víkend poriadne jedlo: Hovädzie NA BURGUNDSKÝ SPÔSOB
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Je zdravšia surová, pečená alebo varená mrkva? Všetko, čo potrebujete vedieť o ovocí a zelenine
Koložvárska KAPUSTA: Skúste overený RECEPT od šéfkuchára. Lepšiu ste ešte nejedli!
Viete, ako môžete vylepšiť FRANCÚZSKE ZEMIAKY? Máme pre vás LUXUSNÝ RECEPT
10x FANTASTICKÉ NÁTIERKY: Šéfkuchári a blogeri nám dali svoje NAJ RECEPTY
POMALY pečené mäská sú TU: Málo PRÁCE a najchutnejšie jedlá! Vyložte si nohy, pečú sa samé...
Super tip na NEDEĽNÝ OBED: PLNENÝ ZAJAC na kyslej kapuste od gazdiniek z Detvy nás nadchol!
Chce to RIADNY KUS MÄSA: Nad videami šéfkuchára Dennisa slintá celý svet!
Raňajkujte BEZ PEČIVA tieto dobroty: A kilá pôjdu dole ako po masle!
Kyslá KAPUSTA je hotový ZÁZRAK pre vaše zdravie: 7 dôvodov, prečo ju treba jesť často