Reklama
Späť na článok
Domáce ŽEMLE ako obláčik! Recept BEZ MÚKY budete piecť dookola!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Polievka, ktorá má grády: Cesnačka v domácom bosniaku zatočí s bacilmi
Nekupujte drahý LAVAŠ! Upečte si ho doma z trošky múky a vody: Máme pre vás super ľahký RECEPT
Kvetka Horváthová je majsterka rýchlych RECEPTOV: Vyskúšajte ich už tento víkend!
Babičkina POLIEVKA zo školskej jedálne: Oprášili sme starý RECEPT, mňam!
Adriana Kemka pečie inak: Skúste JABLKOVÉ REZY bez lepku a laktózy!
TATARÁK pre každého: Zeleninové variácie vás ohúria! RECEPTY
Fantastická ČOKOLÁDOVO-BANÁNOVÁ BÁBOVKA: Upečte ju aj v strede týždňa! Ľahká a tak dobrá