Reklama
Späť na článok
Dokonalé zimné jedlo PEČENÉ ZEMIAKY: Vylepšite ich chutnými plnkami!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Fašiangy sú tu! Poďte si s nami vysmažiť TRADIČNÉ FÁNKY
Januárový DETOX S BYLINKAMI: Tieto 4 sú povinná jazda
Marianna Ďurianová miluje FAŠIANGOVÉ ŠIŠKY: Recept jej mamy je výborný!
Potrebujete sa zohriať? PANÍR KARÍ S TEKVICOU je skvelé jedlo na večeru
Top RECEPTY uplynulého ROKA: Tieto vám chutili najviac!
Ach, zase DETI VYMÝŠĽAJÚ PRI JEDLE? Naservírujte im ho TAKTO HRAVO a ostanú prázdne taniere!
Slaný KOLÁČ je upečený do pol hodiny! Vyskúšajte ho SO ŠPENÁTOM A S KOZÍM SYROM
Fantastická PETRŽLENOVÁ VŇAŤ: Pozrite, čo všetko dokáže!
Slané POHOSTENIE pre návštevu: Tieto JEDNODUCHÉ RECEPTY ohúria každého
Hrejivá POLIEVKA S KLOBÁSKOU A CHRENOM: Poriadne vám zakúri v bruchu
Gurmánske sviatky celebrít: Takto hodovali známe tváre cez prázdniny