Reklama
Späť na článok
Dokonalé PESTO z PETRŽLENOVEJ VŇATE! Iné už robiť NEBUDETE
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Najlepšie RECEPTY na BROSKYŇOVÉ KOLÁČE: Pobozkané slnkom
Aké BYLINKY zbierať V AUGUSTE? Tieto LIEČIVKY neobíďte
Lahodná polievka z PEČENÝCH PARADAJOK! Na stole ju máte do hodiny
NEVYHADZUJTE staršie pečivo: Pripravte si skvelé rýchle ZAPEKANKY či KRUTÓNY
Kto prišiel na "kráľovskú" narodeninovú oslavu BORISA KOLLÁRA a akú mali TORTU? Fíha...
Sama si vyrába mozzarellu, pečie neskutočné croissanty a iné dobroty, na ktorých necháte oči!
Rozkošný synček Tomáša Bezdedu mal KRSTINY: Aha, akú ANJELSKY KRÁSNU TORTU dostal Jakubko!
Steak z KARFIOLU, faširky z MRKVY, nátierka z CUKETY: Chutnejšie ste ešte nejedli