Reklama
Späť na článok
Čo variť cez víkend? Tradičné FAŠÍRKY zmiznú zo stola ako nič!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Upečte si s deťmi SYROVÉ SLIMÁČIKY na víkend: Chrum sem, chrum tam...
Uvarte cez víkend milovaný SEGEDÍN: Máme pre vás skvelý RECEPT!
Jablkový KOLÁČIK lepší, než PITÉ! Jablkovo-pudingový REZ si obľúbite
Kvasená KAPUSTA: Ako ju NALOŽIŤ doma a dosiahnuť dokonalú chuť? Takto!
Kvetka Horváthová má parádny LYŽICOVÝ JABLKOVÝ RECEPT: Ide tam len 5 lyžíc múky!
Máte doma bodkované BANÁNY? Šup s nimi do tohto KOLÁČA S ORECHAMI
Ozaj hustá CIBUĽAČKA: S ťahavým syrom je táto POLIEVKA na jeseň dokonalá
Zemiakové PLACKY BEZ MÚKY: Takto chutia ešte lepšie!
Panelákovú KUCHYŇU vymení za takýto LUXUS: Hágerová ukázala ako bude vyzerať ich NOVÝ DOM
Horoskop vám poradí, ČO JESŤ NA JESEŇ: Blíženci nesmú zabúdať na...
Čo dnes variť? REPOVÉ RIZOTO bude na tanieri žiariť! A tá chuť... Mňam...
Naučíme vás robiť super DOMÁCE LOKŠE: Na tie kupované už ani nepomyslíte!