Reklama
Späť na článok
Čo dnes na večeru? Svieži KAPUSTOVÝ ŠALÁT COLESLAW s kuracím mäsom: Rýchly a chutný RECEPT
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Máte doma čerstvú hlávku KAPUSTY? Vyberajte z 5 VÝBORNÝCH RECEPTOV z nej
Taká naša KLASIKA: Máte radšej PLNENÉ papriky alebo KAPUSTNÉ listy?
Kvasená KAPUSTA: Ako ju NALOŽIŤ doma a dosiahnuť dokonalú chuť? Takto!
Fantastické KAPUSTOVÉ STRAPAČKY zo Zemplína: Takto chutí Slovensko
Ozaj hustá CIBUĽAČKA: S ťahavým syrom je táto POLIEVKA na jeseň dokonalá
Slávne ZELNÍKY zo Záhoria: TOP RECEPT, kapustníky budú mäkučké aj zajtra!
Horoskop vám poradí, ČO JESŤ NA JESEŇ: Blíženci nesmú zabúdať na...
Martin Novák nám venoval svoje top JESENNÉ RECEPTY: Plnené DULY a kuriatkový krém vás opantajú!