Reklama

Čo dnes na večeru? Svieži KAPUSTOVÝ ŠALÁT COLESLAW s kuracím mäsom: Rýchly a chutný RECEPT

Šalát Coleslaw s kuracím mäsom.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Tatiana Kubicová

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chrumkavý kapustový šalát coleslaw so šťavnatým kuracím mäskom je ako stvorený na jesennú večeru.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    BARBORA KRAJČÍROVÁ v krásnej kuchyni: Upiekla skvelé MALINOVÉ BROWNIES!

    Šalát coleslaw s kuracím mäsom

    4-5 PORCIÍ, PRÍPRAVA 25 MINÚT, VARENIE 15 MINÚT

    Zdroj: LAURA WITTEKOVA

    Šalát Coleslaw s kuracím mäsom.

    Potrebujete:

    Na kurací plátok:

    • 4 kuracie prsia
    • 2 lyžice olivového oleja
    • 2 lyžice hustého jogurtu
    • pol lyžičky údenej mletej papriky
    • pol lyžičky nasekaného rozmarínu
    • soľ, korenie

    Na šalát:

    • štvrť hlávky bielej kapusty
    • štvrť hlávky červenej kapusty
    • 3 mrkvy
    • 1 červené jablko
    • 1 lyžica krupicového cukru
    • 1 lyžica citrónovej šťavy
    • 1 lyžica jablkového octu
    • 1 lyžica dijonskej horčice
    • 1 lyžička soli
    • 115 g majonézy";i:10;s:21:"60 g hustého jogurtu

    POSTUP:

    1. Mäso osušte a dajte do misy. Pridajte lyžicu oleja a zvyšné suroviny. Premiešajte a nechajte 24 hodín odležať.
    2. Na rozohriatom zvyšnom oleji v panvici opečte prsia z oboch strán do zlatista.
    3. Do misy na jemno nakrájajte obe kapusty, mrkvu a jablko. Zvlášť zmiešajte cukor, citrónovú šťavu, ocot, horčicu, soľ, majonézu a jogurt. Dresing so zeleninou dobre premiešajte. Kôpky šalátu podávajte s nakrájanými kuracími prsami.

    Vypočujte si náš podcast:

    Autori článku

    Tatiana Kubicová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.

    Veronika Kollárová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.