Reklama
Späť na článok
Čo dnes variť? REPOVÉ RIZOTO bude na tanieri žiariť! A tá chuť... Mňam...
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Uvarte cez víkend milovaný SEGEDÍN: Máme pre vás skvelý RECEPT!
Ako VARIŤ HUBY? Neurobte chybu, inak vám hrozí otrava
Jablkový KOLÁČIK lepší, než PITÉ! Jablkovo-pudingový REZ si obľúbite
Kvasená KAPUSTA: Ako ju NALOŽIŤ doma a dosiahnuť dokonalú chuť? Takto!
Ozaj hustá CIBUĽAČKA: S ťahavým syrom je táto POLIEVKA na jeseň dokonalá
Zemiakové PLACKY BEZ MÚKY: Takto chutia ešte lepšie!
Martin Novák nám venoval svoje top JESENNÉ RECEPTY: Plnené DULY a kuriatkový krém vás opantajú!
Tekvicové KARÍ SO ŠOŠOVICOU: Jedlo plné farieb a chutí