Reklama
Späť na článok
Bravčová PANENKA: Geniálny RECEPT ako z nej pripraviť gurmánsky zážitok! Len sa po nej zapráši!
Reklama
Reklama
Autori článku
Dobroslava Brunovská
redaktorka magazínu Dobré jedloŤažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Súvisiace články
Milované PLACKY vyskúšajte trochu inak: MRKVOVO-RUKOLOVÉ chutia výborne
Sezóna ŠPARGLE je tu! Vylepší aj ŠPAGETY CARBONARA: Vyskúšajte skvelý RECEPT
Chutné NÁTIERKY namiesto večere: Nivová, vajcová, či papriková? Všetky naše RECEPTY sú výborné!
Kvetka opäť ohuruje V KUCHYNI: Pavlovky budete piecť už len podľa nej! Ako obláčik...
Baza už kvitne: Premeňte ju na voňavý SIRUP! Fantastický RECEPT
Naše obľúbené RECEPTY na REZY musíte vyskúšať: Mrkvové, makové, karamelové aj medové sú mňam!