Reklama

Zručná kuchárka Nela Pocisková: Jej LIEVANCE i AVOKÁDOVÚ NÁTIERKU budete robiť dokola!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Nela Pocisková pripravila zdravú avokádovú nátierku.
    Reklama

    Najmä vďaka svojim dvom deťom je Nela v kuchyni často a rada, aj keď sa po narodení synčeka učila variť za pochodu. Najradšej pečie a kváskuje a veľmi dbá na domácu stravu.

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Nela Pocisková pripravila zdravú avokádovú nátierku.

      Avokádová nátierka

      4 porcie, príprava 5 minút

      POTREBUJETE:

      • 1 avokádo
      • 1 jarná cibuľka
      • 2 paradajky
      • 1 lyžička olivového oleja
      • pol lyžičky mletej červenej papriky
      • mleté čierne korenie, soľ

      Zdroj: Dobré jedlo

      Nela miluje jedlo, ale aj Dobré jedlo, kde nachádza veľa inšpirácií!

      POSTUP:

      1. Dužinu avokáda, cibuľku a paradajky nakrájajte a rozmixujte.
      2. Pridajte olej, papriku, korenie a soľ. Podávajte na dobrom kváskovom chlebíku!
      Video Player is loading.
      Stream Type LIVE
      Advertisement
      Current Time 0:00
      Duration 0:00
      Remaining Time 0:00
      Loaded: 0%
        • Chapters
        • descriptions off, selected
        • subtitles off, selected
        Júlová súťaž SLADKÁ VÝZVA: Marhuľová TORTA vám môže priniesť krásnu výhru!

        Špaldovo-banánové lievance

        4 porcie, príprava 20 minút + opekanie

        POTREBUJETE:

        • 2 hrnčeky mlieka
        • 1 vajce
        • 1 hrnček polohrubej špaldovej múky
        • pol vrecka kypriaceho prášku
        • 2 lyžice pomletých ovsených vločiek
        • 1 lyžička mletej škorice
        • 1 lyžica trstinového cukru
        • rozpustené maslo na opekanie

        Na plnku:

        • smotana na šľahanie alebo jemný tvaroh
        • med alebo čakankový sirup na poliatie
        • čokoláda, drobné ovocie, medovka na ozdobenie

        POSTUP:

        1. V miske rozpučte banány. Zvlášť vymiešajte vajce a mlieko, pridajte múku, kypriaci prášok, vločky, škoricu, cukor a rozpučené banány. Pripravte hladké lievancové cesto a nechajte ho aspoň 10 minút postáť.
        2. Naberačkou odoberajte menšie množstvo cesta a na horúcom masle opekajte z oboch strán dozlatista.
        3. Podávajte so šľahačkou alebo s tvarohom vymiešaným s medom či so sirupom. Posypte ovocím, ozdobte lístkami medovky alebo polejte čokoládou.