objednať časopis
všetky kategórie

Odborníci tento trend nazvali top forward, Arch Cake, či jednoducho prevrátené torty. Tak vyskúšajte aj vy zasa niečo iné...

Dva spôsoby prípravy:

  1. Upečiete klasickú okrúhlu tortu. Odrežete kúsok a tortu dáte ju nabok. Potom dozdobíte.
  2. Zložíte úzku tortu, ktorej vrchnú časť rozrežete do oblúka vďaka čomu získate predĺžený tvar torty.

Pečie ich aj porotkyňa Petra Tóthová

Petra Tóthová
Zdroj: Dušan Křístek

A jednu, krásne šťavnatú s netradičnou príchuťou, pripravila nedávno aj do sladkej výzvy pre čitateľky Dobrého jedla. Trúfli by ste si?

ríbezľovo - kávová torta
Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Recept na tortu nájdete na ďalšej strane >>>

Prehliadku tých najkrajších nájdete vo FOTOGALÉRII!