Reklama

To by ste neuhádli! Jedlo, ktoré Alena Heribanová miluje zo všetkého najviac

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Alena Heribanová: Vyprážaný karfiol, rodinná pochúťka, ktorú miluje
    Reklama
    Lepšie bývanie, Fazekašová Gabriela, Editor

    Gabriela Fazekašová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo

    Jedna z legendárnych hlásateliek, Alena Heribanová, nám prezradila, ktoré jedlo má rada zo všetkých úplne najviac. Asi by ste tipovali niečo celkom iné...

    Alena Heribanová má nezameniteľný prejav a príjemné vystupovanie, vďaka čomu si získala srdcia divákov počas dlhoročnej kariéry. Okrem toho sa angažuje aj v oblasti literatúry a kultúrneho povedomia, ale nezabudla na to, že pre svoju spokojnosť treba skĺbiť kariéru s osobným životom. To sa jej podarilo a teší sa z dvoch dcér a troch vnúčat. A ako správna babička im aj rada navarí.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/CTKrkB9IumH/

    S dcérami a vnučkami pri detskej tortičke.

    Populárna televízna tvár sa vie obracať nielen s mikrofónom v ruke, ale aj s vareškou. Je šikovnou gazdinkou, čoho dôkazom je nejeden záber na jej sociálnych sieťach. Predviedla už veľkonočného barančeka, rýchle pečenie z lístkového cesta a nebála sa zúčastniť ani špeciálneho vydania relácie Pečie celé Slovensko. Nás zaujímalo, čo má na svojom tanieri zo všetkého najradšej ona sama...

    Anketa

    Máte radi Alenu Heribanovú?

    • Áno43%
    • Nevadí mi24%
    • Nie32%

    Hlasovanie bolo ukončené

    Moderátorka, ktorá si celé desaťročia zachováva mladistvý vzhľad a neprehliadnuteľný šarm, nás naozaj prekvapila. Jej najobľúbenejším jedlom je totiž už od detstva vyprážaný karfiol! K nemu zelený šalát, opekané zemiačky a obed je na svete. Kto by to povedal, že s takou štíhlou líniou si Alena Heribanová rada dopraje aj smažené!

    Toto jedlo s radosťou ponúka aj svojim hosťom a robí ho tak, ako ju naučili doma. Celkom klasicky, ale s láskou, vďaka čomu má pre ňu toto jedlo nezameniteľné čaro. Čo ďalšie si okrem toho dopraje na tanieri? Pozrite sa v galérii článku. CELÝ ROZHOVOR S ALENOU HERIBANOVOU NÁJDETE VO VIDEU:

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Alena Heribanová: Vyprážaný karfiol, rodinná pochúťka, ktorú miluje

      Autor článku

      Gabriela Fazekašová

      redaktorka magazínu Dobré jedlo
      Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.