Reklama

To by ste neuhádli! Jedlo, ktoré Alena Heribanová miluje zo všetkého najviac

Reklama
Lepšie bývanie, Fazekašová Gabriela, Editor

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jedna z legendárnych hlásateliek, Alena Heribanová, nám prezradila, ktoré jedlo má rada zo všetkých úplne najviac. Asi by ste tipovali niečo celkom iné...

Alena Heribanová má nezameniteľný prejav a príjemné vystupovanie, vďaka čomu si získala srdcia divákov počas dlhoročnej kariéry. Okrem toho sa angažuje aj v oblasti literatúry a kultúrneho povedomia, ale nezabudla na to, že pre svoju spokojnosť treba skĺbiť kariéru s osobným životom. To sa jej podarilo a teší sa z dvoch dcér a troch vnúčat. A ako správna babička im aj rada navarí.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CTKrkB9IumH/

S dcérami a vnučkami pri detskej tortičke.

Populárna televízna tvár sa vie obracať nielen s mikrofónom v ruke, ale aj s vareškou. Je šikovnou gazdinkou, čoho dôkazom je nejeden záber na jej sociálnych sieťach. Predviedla už veľkonočného barančeka, rýchle pečenie z lístkového cesta a nebála sa zúčastniť ani špeciálneho vydania relácie Pečie celé Slovensko. Nás zaujímalo, čo má na svojom tanieri zo všetkého najradšej ona sama...

Anketa

Máte radi Alenu Heribanovú?

  • Áno43%
  • Nevadí mi24%
  • Nie32%

Hlasovanie bolo ukončené

Moderátorka, ktorá si celé desaťročia zachováva mladistvý vzhľad a neprehliadnuteľný šarm, nás naozaj prekvapila. Jej najobľúbenejším jedlom je totiž už od detstva vyprážaný karfiol! K nemu zelený šalát, opekané zemiačky a obed je na svete. Kto by to povedal, že s takou štíhlou líniou si Alena Heribanová rada dopraje aj smažené!

Toto jedlo s radosťou ponúka aj svojim hosťom a robí ho tak, ako ju naučili doma. Celkom klasicky, ale s láskou, vďaka čomu má pre ňu toto jedlo nezameniteľné čaro. Čo ďalšie si okrem toho dopraje na tanieri? Pozrite sa v galérii článku. CELÝ ROZHOVOR S ALENOU HERIBANOVOU NÁJDETE VO VIDEU:

Autor článku

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.