Reklama

GIGANTICKÉ SVADOBNÉ TORTY pečie pre najluxusnejší svadobný priestor! Wow

Videli ste už takú tortu?

Zdroj: https://www.instagram.com/p/Cp-yGC1vSGn

Reklama
Monika Fajdová

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Luxusné umelecké diela. Ako by ste inak nazvali tieto torty?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Černicové hody: Torta, roláda, mafiny a ďalšie RECEPTY S ČERNICAMI teaser

    Daniel Andreotti je cukrár, ktorý kraľuje v jednom z najluxusnejších svadobných priestorov na svete, v Oheka Castle v New Yorku. Z minimálnej sumy, ktorú by ste tu za svadbu zaplatili sa vám zatočí hlava! Pri 125 hosťoch by to bolo takmer 70 000 €. Je to miesto, do ktorého Francis Scott Fitzgerald zasadil legendárny príbeh Veľkého Gatsbyho. Svadba

    Svoje torty poníma skutočne veľkolepo a delí sa o ne na svojom instagramovom profile. Umelecké diela, ktoré vznikajú pod jeho rukami sú miestami až neuveriteľné - veľkosťou sa približujú k ľudskému telu! Daniel tvrdí, že pečenie bolo pre neho láskou na prvý pohľad, rád piekol so svojou mamou počas sviatkov, ale vždy si myslel, že bude lekár alebo právnik.

    Po skončení školy sa však Danielovi naskytla príležitosť kúpiť cukrárenskú výrobu. A nás veľmi teší, že to urobil a my sa môžeme kochať takými dielami!

    Autor článku

    Monika Fajdová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.