Reklama

Snúbenica Mareka Fašianga má fantastický RECEPT na ČOKOLÁDOVÉ BROWNIES

Tereza pre svoju lásku rada vypeká dobroty.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/B6iEljeJ8Ih/

Reklama

Partnerka Mareka Fašianga, Tereza Bizíková je nielen krásna žena, ale aj výborná gazdinka!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Martina Schindlerová v kuchyni: Navarila zdravú a chutnú polievku

    Obľúbený herec našiel šťastie po boku mladučkej modelky, ktorú pred pár mesiacmi dokonca požiadal o ruku. Dvojica sa už takmer rok teší z dcérky Olívie a mladá rodinka býva v krásnom byte v centre Bratislavy. Jeho srdcom je vkusná kuchyňa, ktorú herec nedávno prerábal a Tereza v nej takmer denne varí. Výborne jej ale ide aj pečenie a z času na čas sa so svojimi dobrotami podelí aj na Instagrame, kde prezradila aj svoj recept na chutné čokoládové brownies.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/CThmzQzM3TU/

    Marek podniká v gastronómii. V Bratislave vlastní niekoľko kaviarní.

    Čokoládové brownies s lesným ovocím podľa Terezy Bizíkovej

    Potrebujete:

    • 4 vajcia
    • 130 gramov cukru
    • 200 gramov roztopeného masla
    • 200 gramov čokolády na varenie
    • 120 gramov polohrubej múky
    • 1 prášok do pečiva
    • ovocie podľa chuti
    • trochu masla a hrubej múky na vysypanie plechu

    Postup:

    1. Nad parou roztopíme maslo s čokoládou.
    2. V miske zmiešame múku s práškom do pečiva.
    3. Vajíčka s cukrom vyšľaháme do peny, postupne prilievame roztopené maslo s čokoládou.
    4. Ručne vmiešame múku s práškom do pečiva a cesto vylejeme na plech. Ak chceme, na vrch cesta poukladáme ovocie.
    5. Koláč pečieme 20 - 25 minút na 180 stupňoch a po upečení necháme vychladnúť. Dobrú chuť!

    Čítajte viac z Dobrého jedla: