objednať časopis
všetky kategórie

Natália Glosíková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka tanečnej súťaži Let's Dance a dnes je z nej mamička na plný úväzok. Dcérka Zaira je celý jej svet a Natália sa jej venuje naplno. Tanečnica preto nerada stráca čas varením a uprednostňuje rýchle a ľahké jedlá.

Vyskúšajte jej recept na zapečené bataty s červenou repou o ktoré sa podelila v stories na svojom Instagramovom profile.

Zapečené bataty s červenou repou Natálie Glosíkovej

Potrebujeme:

  • 3 veľké batáty
  • 100 gramov masla
  • 2 jarné cibuľky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 100 gramov šunky
  • 1 mozzarella
  • pažítka
  • 2 menšie červené repy
  • hrsť orechov
  • 100 gramov cheddaru
Jasmina v kuchyni.
Čítajte viac
V tejto kuchyni kraľuje Jasmina Alagič: To je krása!

POSTUP:

  1. Červenú repu aj batáty si predvaríme
  2. Batáty nakrájame na kolieska a zmiešame s maslom, nakrájanou cibuľkou, cesnakom, šunkou, mozarellou a pažítkou.
  3. Pridáme nakrájanú červenú repu
  4. Všetko spolu v zapekacej mise zmiešame pridáme trochu masla, nadrobno posekané orechy a nastrúhaný cheddar.
  5. Dáme zapiecť na 15 minút a môžeme pridať aj najemno posekanú petržlenovú vňať.

Foto z úchvatnej kuchyne Natálie Glosíkovej nájdete v galérii TU!

Ruben, najmladší syn Márie Čírovej, oslávil druhé narodeniny a nechýbala krásna tortička.
Čítajte viac
Krásna oslava u Márie Čírovej: Video dvojročného Rubena s tortou dojme aj vás
Bratislavský Koun. Zmrzlinu Barbary Szalaiovej, absolventky uznávanej talianskej Gelato Academy, na ktorú ľudia čakajú v siahodlhom rade bez reptania, nájdete v Starom Meste.
Čítajte viac
Domáca CITRÓNOVÁ ZMRZLINA: Aha, RECEPT ZNÁMEJ zmrzlinárky Barbary máte RAZ-DVA!
Vyprážané jedlá do ruky.
Čítajte viac
Vysmážance od nášho kuchára Ľuboša s geniálnym RÍBEZĽOVÝM kečupom
DOMÁCE REZANCE S TVAROHOM
Čítajte viac
Babička bola kráľovnou v kuchyni: Tieto jej PRÁZDNINOVÉ JEDLÁ milujeme doteraz
Už jedna horká uhorka vie pokaziť šalát.
Čítajte viac
Horká UHORKA? Jednoduchý trik ju zbaví horkosti BEZ ŠÚPANIA
Langoše zo zemiakovej kaše.
Čítajte viac
Chcete LANGOŠE alebo PLACKY? Máme na ne tie najlepšie recepty

Kategórie