objednať časopis
všetky kategórie

Božskú zmrzlinu absolventky uznávanej talianskej Gelato Academy, na ktorú ľudia čakajú v dlhočiznom rade úplne bez reptania, nájdete v Starom Meste. Teraz si ju môžete urobiť aj u vás doma... MŇAM!

„Vitajte v malom Taliansku s veľkým srdcom! Každé ráno pre vás zbierame hviezdy, napĺňame nimi čarovný stroj a ručne vyrábame pravé gelato, aby sme vám vyčarili úsmev na tvári a podarovali kúsok sladkého života.“ Či ste niekedy čítali Barbarin pekný príhovor na webe jej zmzlinárne Koun, alebo nie, o tom, že je  stopercentne pravdivý, sa presvedčíte už po prvom lízaní.

Citrónovo-bazalkový sorbet

Citrónovo-bazalkový sorbet ako zo známej zmrzlinárne. U vás doma!
Citrónovo-bazalkový sorbet ako zo známej zmrzlinárne. U vás doma!
Zdroj: Archív B.S.

10 PORCIÍ, PRÍPRAVA 10 MINÚT, MRAZENIE 4 HODINY

Potrebujete:

  • 1 l vody
  • 250 g cukru
  • šťava zo 7-8 citrónov
  • asi 10 listov bazalky (nasekaných nadrobno plus celé na ozdobu)
  • kôra z 1-2 citrónov (nastrúhaná)

Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>

Kategórie