„Vitajte v malom Taliansku s veľkým srdcom! Každé ráno pre vás zbierame hviezdy, napĺňame nimi čarovný stroj a ručne vyrábame pravé gelato, aby sme vám vyčarili úsmev na tvári a podarovali kúsok sladkého života.“ Či ste niekedy čítali Barbarin pekný príhovor na webe jej zmzlinárne Koun, alebo nie, o tom, že je stopercentne pravdivý, sa presvedčíte už po prvom lízaní.
Citrónovo-bazalkový sorbet
Citrónovo-bazalkový sorbet ako zo známej zmrzlinárne. U vás doma!
Zdroj: Archív B.S.
10 PORCIÍ, PRÍPRAVA 10 MINÚT, MRAZENIE 4 HODINY
Potrebujete:
- 1 l vody
- 250 g cukru
- šťava zo 7-8 citrónov
- asi 10 listov bazalky (nasekaných nadrobno plus celé na ozdobu)
- kôra z 1-2 citrónov (nastrúhaná)
Článok s receptom pokračuje na ďalšej strane >>>