Logo
Reklama

Dobroty z každého kúta sveta pripravuje mladík vo svojej DUBAJSKEJ kuchyni

Cestoviny vyzerajú extrémne chutne!

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CqDcyrqBfpc/

Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mladý muž a jedlá, ktoré vás prenesú do detstva? Že to nejde dokopy? Veď sa pozrite...

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Pavel Nikov z Pečie celé Slovensko: Ako sa cítil po víťazstve?1:57Fantastický DOMÁCI ŽALÚDOČNÝ LIKÉR: RECEPT priamo od známej odborníčky!0:29Podľa čoho spoznám v obchode kvalitný med? Viete, ako sa falšuje?0:44
Výber pre vás