Logo
Reklama

Predjedlo v septembri: Sladké pečenie a šup, máte DŽEM!

HANKIN PEČENÝ LEKVÁR BEZ CUKRU

Zdroj: archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Prežitok? Ale kde! Domáce zaváraniny plnia instastorky gastroinfluencerov a svetových šéfkuchárov rovnako okato celoročne ako naše špajzy teraz, koncom leta.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás