Logo
Reklama

Predjedlo v apríli: Varíme udržateľne!

Čím tmavšia, tým sladšia. Taká je rebarbora

Zdroj: instagram/shegrowsveg

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

A dosť? Pýtajú sa známi šéfkuchári, ktorí majú pre koronu oveľa viac času premýšľať a vymýšľať nové gastrokoncepty na obdobie PO. Máme sa na čo tešiť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás