Reklama

Pozrite na to TORTISKO od Miňa Macuľu! Pán cukrár sa prekonáva

Miňo upiekol v kuchyni Dobrého jedla vynikajúce venčeky s malinami.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CcOBpO8q2aO/

Reklama
Monika Fajdová

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Víťaz prvej série Pečie celé Slovensko, Miroslav Macuľa, ohuruje stále viac a viac! Pozrite aká mega torta sa mu podarila.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Hviezdy na panvici s Miňom Macuľom, upečieme si kávový koláč

    Miňa Macuľu si všetci pamätáme ako vždy usmiateho cukrára, ktorý vďaka skvelým výkonom a nesmiernemu talentu vyhral historicky prvú sériu najsladšej televíznej šou. Ani po tejto výhre Miňove cukrárske umenie nezapadlo prachom.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DAyMwQyK47E/?img_index=1

    Miňo dokáže upiecť torty od výmyslu sveta.

    Po dvoch rokoch na strednej odbornej škole sa z neho stal oficiálne cukrár a na svojom instagrame často dokazuje, že Majstrom pekárom sa stal skutočne oprávnene. Pozrite sa na ďalšej strane, aký husársky kúsok sa mu podaril...

    ×
    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      MIŇO Macuľa vás naučí robiť ozdoby z ryžového papiera

      Miňo má za sebou skutočne majstrovský kúsok, ktorý potvrdzuje aj jeho slová, že výzvy ho naozaj bavia. Tortou s váhou takmer 25 kilogramov v tvare zvukárskeho pultu ohúril aj svojich fanúšikov, ktorí nešetrili slovami chvály: "Neskutočne krásna práca 🙌❤️". K obdivovateľom sa pridávame aj my. Upiecť tortu takých rozmerov skutočne nie je jednoduché a vyžaduje si to skúsenosti, ktoré tento šikovný cukrár s radosťou zbiera ďalej.

      Zdroj: https://www.instagram.com/p/DAJg-XRuCHC/

      Miňo Macuľa upiekol megatortu!

      Autor článku

      Monika Fajdová

      redaktorka magazínu Dobré jedlo
      Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.