Reklama

Podávajte JEDLÁ AKO PROFÍK: Osvojte si tento TRIK a vaši hostia budú OČARENÍ!

Mňam, vyzerá to super.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CUxwLOTP3SR/

Reklama

Naučte sa zdobiť jedlá ako profík!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Neodolateľné fašiangové ŠIŠKY, ktoré sa rozplývajú na jazyku. TEASER

    Očarila vás moderná gastronómia? Typické sú pre ňu malé porcie a pokrmy sú často servírované štýlom "plating sauces", čo znamená, že omáčka sa na tanier nakvapká a pekne rozotrie. Techník, ako to dosiahnuť je veľa, ale my vám dáme tip na tú najľahšiu.

    Postup:

    1. Na tanier položte za strednú až veľkú lyžicu omáčky.
    2. Potom položte zadnú časť lyžice na vrch omáčky a rozotrite ju smerom von jedným sebavedomým pohybom.
    3. Fantázií sa medze nekladú rozotrite omáčku tak, ako vám vyhovuje.

    Ak by ste chceli servírovať pokrmy profesionálnejšie môžete omáčku dať do tupy a rozkvapkať ju na tanier. Použitím mini špachtle ju rozotrite po tanieri podľa potreby, tak ako vidíte na videu vyššie.

    A ako vlastne jedlo servírované s touto technikou vyzerá?

    Čítajte viac z Dobrého jedla: