Reklama

Pizza cesto z cottage syra: Kvetka Horváthová priniesla perfektný recept!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Lepší, než pizza! Domáci POSÚCH môže mať mnoho podôb: Inšpirujte sa
    Takúto parádnu pizzu upiekla Kvetka Horváthová z cottage syra.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DE_93unteMY/

    Takúto parádnu pizzu upiekla Kvetka Horváthová z cottage syra.

    Pizza z cottage syra podľa Kvetky Horváthovej

    Potrebujete:

    • 180 g cottage syra (neochutený)
    • 2 vajcia
    • 60 g múky
    • Štipka soli
    • Na oblohu podľa chuti: paradajková omáčka, syr mozzarella, prosciutto, cherry paradajky, bazalka

    POSTUP:

    1. Cottage syr zmixujte s vajciami, soľou a múkou. Zmes rozotrite na papier na pečenie a dajte piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia (vrchný/spodný ohrev) na približne 20 minút.
    2. Po vytiahnutí z rúry si poukladajte na základ, čo máte radi a dajte ešte zapiecť na približne 15 minút.
    3. Na záver pokvapkajte olivovým olejom, nakrájajte a vychutnajte.

    Strana

    2/2

    Autor článku

    Tatiana Kubicová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
    Reklama