Reklama

Obľúbené jedlo z detstva? Vladimír Kobielsky priznal, že ho svojim deťom nepripravuje

Je gurmán a rád si dopraje!

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CoAZPXAjpHG/

Reklama
Monika Fajdová

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vladimír Kobielsky, ktorý hviezdi v seriáli Sľub, priznáva, že jeho kulinárske zručnosti nestačia na prípravu legendárnej dobroty, ktorú v detstve miloval.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Vladimír Kobielsky priznal, že v kuchyni nie je majster, no pochválil by každého kuchára

    Obľúbený herec, ktorého ľudia milovali v ďalších populárnych seriáloch Panelák, Mama na pranájom či Oteckovia nám prezradil, že hoci je veľkým milovníkom jedla, varenie mu veľmi nejde. Jedlo, ktoré miloval v detstve je však aj v súčastnosti obľúbenou dobrotou v mnohých domácnostiach. Vlado Kobielsky totiž nedal dopustiť na chlieb vo vajíčku od jeho maminky. Svojim deťom ho však nepripravuje, pretože to nevie. Ak však ide o výber medzi zdravým a menej zdravým jedlom, nerobí žiadne rozdiely a pokojne si dopraje z oboch.

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/C6yWgjSss4Q/

    Herec so svojou mamou, ktorá mu v detstve varila milované chlebíky vo vajíčku.

    Anketa

    Chvália vám vaši stravníci jedlo?

    • Áno, takmer vždy sa nájde niečo, čo pochvália. 87%
    • Pochválim sa aj sám/sama. 11%
    • Vôbec doma nevarím. 0%

    Hlasovanie bolo ukončené

    Najviac mu od jeho manželky chutia tradičné bryndzové halušky. Tvrdí o sebe, že je veľmi dobrý spotrebiteľ a keď mu niekto navarí, dokáže jedlo skutočne pochváliť, a to je jeho vklad do kulinárskeho umenia! Naveľa nám však známy gurmán prezradil, že ak by teda mal niečo niekomu navariť, boli by to francúzske zemiaky.

    Zdroj: LÝDIA CZAKÓ

    Chlieb vo vajci bol obľúbeným jedlom Vlada Kobielskeho v detstve. Vylepšite ho syrom!

    Autor článku

    Monika Fajdová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.