Logo
Reklama

Najlepšie BRYNDZOVÉ HALUŠKY? „Bryndzu na nich nevidíte!", tvrdí šéf našich chovateľov oviec

Bryndzové halušky ako sen.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Kvalitná bryndza halušky krásne obalí, splynie s nimi, takže ju na nich takmer nevidíte a na salaši preto možno aj sprvu frflete, no na jazyku ju už zacítite až-až,“ usmieva sa šéf slovenských chovateľov oviec a kôz Slavomír Reľovský, A tu je jeho TOP RECEPT!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás