Miriam Kalisová opäť boduje: Z jej rýchlej večere budú tiecť slinky celej rodine!
14. 2. 2025, 9:02 (aktualizované: 19. 2. 2025, 10:59)

Video Player is loading.
MARTINA SCHINDLEROVÁ je labužníčka. No dáva si pozor na to čo je!
Zdroj: https://www.instagram.com/p/DFXnnZFsbaL/
Miriam Kalisova sa podelila o chutny recept
Batáty so špenátom a krevetami
Potrebujete:
- Batát
- Soľ
- Olivový olej
- Krevety
- Citrónovu štavu
- Špenát
- Cesnak
- Avokádo
Zdroj: https://www.instagram.com/p/DFXnnZFsbaL/
Miriam Kalisova sa podelila o chutny recept
Postup:
- Batáty nakrájame na kolieska, jemne osolíme a pečieme v rúre na 200 stupňov približne 20 minút.
- Medzitým si na panvici s trochou oleja krátko orestujeme 2 strúčiky nakrájaného cesnaku, potom pridáme baby špenát.
- Špenát ochutíme soľou a korením, necháme ho „splasnúť“ a už ďalej nedusíme.
- Krevety rozmrazíme a papierovou utierkou dôkladne osušíme, aby sme odstránili prebytočnú vodu.
- Krevety ochutíme soľou, korením, olivovým olejom a pár kvapkami citrónovej šťavy. Necháme ich marinovať aspoň 20 minút, potom ich orestujeme na panvici s trochou oleja.
- Na upečené bataty navrstvíme rozpučené avokádo, pripravenú špenátovú zmes a krevety.
Výber pre vás
Zámková dlažba ako nová? – Vieme ako na to!Sponzorované
Reklama