Reklama

Miriam Kalisová opäť boduje: Z jej rýchlej večere budú tiecť slinky celej rodine!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    MARTINA SCHINDLEROVÁ je labužníčka. No dáva si pozor na to čo je!
    Miriam Kalisova sa podelila o chutny recept

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DFXnnZFsbaL/

    Miriam Kalisova sa podelila o chutny recept

    Batáty so špenátom a krevetami

    Potrebujete:

    • Batát
    • Soľ
    • Olivový olej
    • Krevety
    • Citrónovu štavu
    • Špenát
    • Cesnak
    • Avokádo

    Zdroj: https://www.instagram.com/p/DFXnnZFsbaL/

    Miriam Kalisova sa podelila o chutny recept

    Postup:

    1. Batáty nakrájame na kolieska, jemne osolíme a pečieme v rúre na 200 stupňov približne 20 minút.
    2. Medzitým si na panvici s trochou oleja krátko orestujeme 2 strúčiky nakrájaného cesnaku, potom pridáme baby špenát.
    3. Špenát ochutíme soľou a korením, necháme ho „splasnúť“ a už ďalej nedusíme.
    4. Krevety rozmrazíme a papierovou utierkou dôkladne osušíme, aby sme odstránili prebytočnú vodu.
    5. Krevety ochutíme soľou, korením, olivovým olejom a pár kvapkami citrónovej šťavy. Necháme ich marinovať aspoň 20 minút, potom ich orestujeme na panvici s trochou oleja.
    6. Na upečené bataty navrstvíme rozpučené avokádo, pripravenú špenátovú zmes a krevety.

    Strana

    2/2

    Reklama