Reklama

Hana Gregorová sa v Let's Dance zvŕta ako dračica, ale pozrite, čo dokáže V KUCHYNI! Mňam

Hana Gregorová tancuje v šou Let’s Dance 2024.

Zdroj: NORBERT SKALIČAN

Reklama

Hana Gregorová, ktorá aktuálne žiari v tanečnej šou Let's Dance, nepatrí medzi herečky, ktoré majú kuchyňu iba na okrasu.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Varili sme s herečkou Hanou GREGOROVOU sviatočné menu: Akú má radu pre gazdinky?

    Hana Gregorová prijala pozvanie redakcie Život do kuchyne Dobrého jedla, kde predviedla, ako sa vie zvŕtať pri hrncoch. A veru, jej kuchynské umenie ohúrilo aj nás! Hana Gregorová navarila samé dobroty, ktoré zároveň nezaťažia rozpočet. Herečka popri tom priznala, ako sa jej pred časom podarilo schudnúť.

    Herečka Hana Gregorová priznala vo videu pre týždenník Život, čomu musela pri chudnutí odolávať:

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Hana Gregorová na svoj vek rozhodne nevyzerá: Aká by bola babička?

      OŠKVARKOVÉ TYČINKY Hany Gregorovej

      Zdroj: MATEJ KALINA

      OŠKVARKOVÉ TYČINKY

      POTREBUJEME:

      • 2 balíky lístkového cesta
      • cca 10 dkg oškvarkov
      • sezam alebo rascu na posypanie
      • žĺtok na potretie
      • soľ

      POSTUP:

      1. Rozprestrieme jedno cesto, posypeme ho oškvarkami posekanými nadrobno (ak nie sú slané, rovnomerne posolíme).
      2. Položíme na to druhé cesto, jemne ho popritláčame a prenesieme aj s papierom na pečenie na plech.
      3. Nakrájame tyčinky na 2 cm po dĺžke a na polovice po šírke.
      4. Potrieme žĺtkom so štipkou soli, posypeme sezamom alebo rascou a dáme do rúry. Každá gazdinka vie, kedy je lístkové cesto hotové (upečené dozlatista).
      Video Player is loading.
      Stream Type LIVE
      Advertisement
      Current Time 0:00
      Duration 0:00
      Remaining Time 0:00
      Loaded: 0%
        • Chapters
        • descriptions off, selected
        • subtitles off, selected
        Gregorová po strate manžela Radka Brzobohatého: Ako sa zmenili jej Vianoce?

        ČESKÝ KUBO Hany Gregorovej

        Zdroj: MATEJ KALINA

        ČESKÝ KUBO

        POTREBUJEME:

        • 1 balík krúp(najlepšie veľkých)
        • sušené hríby
        • cesnak
        • soľ
        • mleté čierne korenie
        • bravčovú masť

        POSTUP:

        1. Krúpy uvaríme domäkka. Na bravčovej masti dochrumkava opečieme hríby posekané najemno.
        2. Pridáme cesnak, ktorý tomu dodá výbornú chuť. Ochutíme soľou a korením.
        3. Hotové hríby zmiešame s uvarenými krúpami, prípadne ešte dochutíme. Skvelú chuť dodá aj čerstvá petržlenová vňať. Skôr narodení poznajú toto jedlo ako jedlo chudobných, no prekvapí aj mladšie ročníky. Vyskúšajte a neoľutujete.
        Video Player is loading.
        Stream Type LIVE
        Advertisement
        Current Time 0:00
        Duration 0:00
        Remaining Time 0:00
        Loaded: 0%
          • Chapters
          • descriptions off, selected
          • subtitles off, selected
          KUCHYŇA Michaely Čobejovej: Biela farba a moderný dizajn

          HOLANDSKÝ REZEŇ SO ZEMIAKOVOU KAŠOU Hany Gregorovej

          Zdroj: MATEJ KALINA

          HOLANDSKÝ REZEŇ SO ZEMIAKOVOU KAŠOU

          POTREBUJEME:

          • ½ kg mletého bravčového mäsa
          • strúhaný tvrdý syr podľa chuti
          • soľ
          • mleté čierne korenie
          • petržlenovú vňať
          • olej na vyprážanie
          • soľ
          • múku a strúhanku na obaľovanie

          POSTUP:

          1. Mleté mäso zmiešame s troškou vody a poriadne premiešame. Po krátkej chvíli opäť pridáme trochu vody, ktorú zapracujeme do mäska. Vďaka tomu budú rezne šťavnaté.
          2. Následne pridáme strúhaný syr, nasekanú petržlenovú vňať, dochutíme soľou a korením.
          3. Zo zmesi tvarujeme „bochníčky“, ktoré obalíme v trojobale a po­zvoľna smažíme na oleji.
          4. Hotové necháme odkvapkať na papierovom obrúsku.
          5. Výborná je k nim zemiaková kaša, do ktorej pridávam plnotučné mlieko a nešetrím maslom. Na záver opäť moja obľúbená petržlenová vňať, ktorá nesmie chýbať v žiadnej kuchyni.
          Video Player is loading.
          Stream Type LIVE
          Advertisement
          Current Time 0:00
          Duration 0:00
          Remaining Time 0:00
          Loaded: 0%
            • Chapters
            • descriptions off, selected
            • subtitles off, selected
            MÁRIA ČÍROVÁ v kuchyni: Miluje DOBRÉ JEDLO a varí vynikajúcu POLIEVKU!

            KYSLÁ HRÍBOVÁ POLIEVKA A LA KULAJDA Hany Gregorovej

            Zdroj: MATEJ KALINA

            KYSLÁ HRÍBOVÁ POLIEVKA A LA KULAJDA

            POTREBUJEME:

            • sušené hríby (môžu byť aj čerstvé šampiňóny, nebojte sa urobiť kombináciu)
            • zemiaky
            • cibuľu
            • smotanu na šľahanie
            • soľ
            • mleté čierne korenie
            • bobkový list
            • ocot

            POSTUP

            1. Na troche oleja speníme cibuľku, pridáme nakrájané hríby, zemiaky.
            2. Všetko dobre orestujeme a zalejeme vodou. Necháme prebublávať, kým zemiaky nie sú mäkké.
            3. Ak pridáte šľahačkovú smotanu, polievka bude mať ten správny „říz“.
            4. Zahustíme klasickou zátrepkou alebo Solamylom. Dochutíme soľou, korením.
            5. Keď je polievka hotová, odstavíme ju z plameňa a dochutíme octom. Každý podľa svojej chuti.
            Video Player is loading.
            Stream Type LIVE
            Advertisement
            Current Time 0:00
            Duration 0:00
            Remaining Time 0:00
            Loaded: 0%
              • Chapters
              • descriptions off, selected
              • subtitles off, selected
              Gregorová nám upiekla fantastickú štrúdľu: Čo želá čitateľom Života k Vianociam?

              MAKOVO-ČEREŠŇOVÁ ŠTRÚDĽA Hany Gregorovej

              Zdroj: MATEJ KALINA

              MAKOVO-ČEREŠŇOVÁ ŠTRÚDĽA

              POTREBUJEME:

              • lístkové cesto
              • 2 balíčky mletého maku
              • čerešňový kompót bez kôstok
              • vanilkový cukor
              • práškový cukor
              • vanilkový puding
              • rumovú arómu
              • vajíčko
              • sekané mandle

              POSTUP:

              1. Na rozpustenom masle zohrejeme mletý mak, pridáme čerešňový kompót aj s nálevom, vanilkový cukor, rumovú arómu a necháme pomaly variť, kým sa chute neprepoja. Prípadne pridáme cukor podľa chuti.
              2. Vsypeme pudingový prášok a premiešame.
              3. Hotovú zmes necháme vychladnúť.
              4. Následne ju navrstvíme na lístkové cesto a klasicky zrolujeme do štrúdle.
              5. Hotový zázrak potrieme vajíčkom a posypeme nasekanými mandľami. Opäť každá gazdinka pozná moment, keď je štrúdľa krásne zlatá. Každá rúra predsa pečie inak.
              6. Upečenú štrúdľu necháme vychladnúť, inak sa bude veľmi zle krájať.