Logo
Reklama

Finalisti Pečie celé Slovensko sa pasovali s páleným cukrom: Ako to dopadlo?

Finalisti Pečie celé Slovensko vyrábali objekty z páleného cukru.

Zdroj: STVR

Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tvoriť s horúcim karamelom pred televíznymi kamerami? Presne taká bola výzva desiatej epizódy Pečie celé Slovensko, kde sa finalisti pustili do výroby jedlých stavieb z páleného cukru.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás