Reklama

Čokorevolúcia: Neuveríte, čo prichádza po dubajskej čokoláde! Rakúšania šokovali...

Od našich susedov prichádza čokoládová revolúcia. Rakúšania zakomponovali svoje ikonické jedlo do čokolády a vytvorili „Schnitzel-Schokolade“.

Zdroj: unsplash.com

Reklama
Nina Smiešna

Nina Smiešna

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Toto nieje aprílový žart! Od susedov z Rakúska prichádza nový čokoládový trend. Po dubajskej a anjelskej čokoláde je to Schnitzel čokoláda!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Videorecept: Buďte za hviezdu, vyrobte si celebritami ospevovanú Dubajskú čokoládu

    S novými čokoládovými trendmi sa v poslednej dobe akosi vrece roztrhlo. Po šialenstve okolo dubajskej čokolády sa stala virálnou anjelská čokoláda, no od našich rakúskych susedov prišiel teraz celkom nový a nečakaný nápad. Čokorevolúcia!

    Zdroj: LAURA WITTEKOVA

    Chutná náplň do čokolády, čo poviete?

    Dobrú chuť! Kto dnes na obed zavíta do jedálne, možno si dopraje chutný rezeň. Viedenský rezeň. A predstavte si, že by ste si k nemu pridali miesto tatárskej omáčky radšej trošku čokolády... Nepredstaviteľné? No reálne! Jeden Viedenčan totiž vyvinul nový čokoládový trend: prémiovú pralinku z ingrediencií na viedenský rezeň s hranolkami a ryžou – plus čokoláda.

    Čokoládu vyrába oceňovaná spoločnosť Zotter. Rakúska čokoládová manufaktúra, ktorá sa preslávila svojimi originálnymi a inovatívnymi príchuťami, ako aj prístupom k biokvalite a udržateľnosti. Tie najzaujímavejšie fakty o tejto výnimočnej značke čokolády sa dočítate na ďalšej strane.

    Autor článku

    Nina Smiešna

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Dobré jedlo miluje odmalička a prácu v Dobrom jedle si vysnívala už dávno. Lásku k jedlu a písaniu spojila do jedného a teší sa na všetky chuťovky, ktoré si vďaka nej prečítate. Rada skúša nové recepty, nebojí sa netradičných kombinácií a nikdy nepohrdne šálkou kvalitnej kávy. Gastronómia ju vždy priťahovala, niekoľko rokov sa venovala pečeniu v pekárni a v kuchyni trávi i dnes najviac času.