Reklama

Bruno Ciberej sa nezdá: Pravidelne sa prejedal TÝMTO jedlom!

Reklama
Lepšie bývanie, Fazekašová Gabriela, Editor

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Úspešný moderátor dnes preferuje ľahké a zdravé stravovanie, ale kedysi to bolo trochu inak. Čoho sa Bruno Ciberej nevedel dojesť v detstve?

Spomienky na detské roky si mnohí z nás spájajú s domácim, voňavým a hlavne chutným jedlom. Inak to nie je ani v prípade Bruna Cibereja, ktorého sme sa pýtali, ktorú pochúťku má najviac zarytú v pamäti. Ako inak - v hlavnej úlohe figuruje jeho babka, ktorá mu s láskou varievala.

Moderátor nezaváhal ani sekundu a zaspomínal si na slivkové gule od babky. Posýpka z prepraženého masla a strúhanky nemohla chýbať a možno by ste ani len netipovali, že malý Brunko tieto guľky jedával "na kilá". Vedel sa nimi - podľa vlastných slov - objesť a keď sa podávali, nemal vôbec dno...

Zdroj: ROBO HUBAČ

Moderátor Bruno Ciberej u seba v kuchyni, kde často hostí známych a sám im varí.

Bruno Ciberej na svoju rodinu nedá dopustiť. Pochádza z Trebišova, kam sa tradične vracia okrem iného aj na sviatky, a neraz sa pochválil, ako honosne počas nich stolujú. Presvedčíte sa o tom v galérii článku, kde navyše uvidíte aj jeho aktuálne stravovacie preferencie.

Sám veľmi rád varí a rovnako rád hostí ľudí u seba doma. Bývanie má tomu prispôsobené - zariadil si otvorenú kuchyňu s ostrovom, vďaka čomu môže byť v kontakte s hosťami. Preferuje ľahšie veci, napríklad z japonskej kuchyne, takisto si rád dá mexickú kuchyňu, v ktorej mu nevadí ani to, že je viac štipľavá. A ako to má s klasickými slovenskými jedlami? Všetko sa dozviete vo videu na začiatku článku...

Autor článku

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.