Logo
Reklama

Znížte riziko infarktu až o polovicu! Stačí zjesť za hrsť týchto orechov

"A takto ich tiež zbožňuje celá naša rodina: Do hrnca dajte 2 lyžice cukru, 40 ml vody a štipku soli. Priveďte do varu a miešajte, kým sa vytvorí karamel. Pridajte olúpané vlašské orechy a podlejte 30 ml vody. Za občasného miešania varte, kým sa voda nevyparí (karamel ostane na orechoch). Skaramelizované orechy preložte na plech vystlaný papierom na pečenie a pečte 80 minút pri 60 °C. A potom s chuťou zobkajte,“ odporúča pestovateľ.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Vlašské orechy dokážu divy. Preto, že znižujú cholesterol a riziko infarktu aj iných srdcovo-cievnych ochorení, ich odborníci odporúčajú ako jednu z 9 potravín pre dlhší život. Doprajte si ich denne.

Diskusia

(0)

Výber pre vás