Logo
Reklama

V zime potrebujeme zdravé antioxidanty ako soľ: Dopĺňajte si ich touto zeleninou!

Cviklový šalát.

Zdroj: SHUTTERSTOCK

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zatočí so zápalom, nakopne imunitu a pôsobí preventívne pri onkologických aj kardiovaskulárnych ochoreniach. Doprajte si ju pravidelne!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás